Championship 2019/2020 – pótselejtező: Fulham – Cardiff City, Július 30

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Július 30, Anglia, Championship 2019/2020, 20:45

Ma egy olyan mérkőzésről írok, amely már fontos lesz a jövő évi labdarúgáshoz. Két olyan csapat találkozik benne, aki jövőre szeretne a Premier League-ben játszani, ami Anglia leghíreseb labdarúgó versenye, világszerte is nagyon elismert,  minden angol csapat álma ide bejutni. Ez lesz az első meccs a kettőből, melyet Cardiff és Fulham játszanak egymás ellen. Cardif City egy welshi klub, amely a Premier Leagueben csak két alkalommal játszott az egész történelmében. Az idén az 5.-ik helyen végzett az angol Championshhip versenyén 73 ponttal, formája az utolsó 5 meccsében 3 győzelem és 2 vereség. Cardiff a hazai párbajaiban 23 mérkőzésben 42 pontot szerzett, ami egy jobb átlag. Az első mérkőzésben helyen lesz az óvatosság, így könnyen végződhet ez döntetlen eredménnyel, vagy gólok nélkül, vagy csak egy-egy góllal mindkét oldalon. A második meccset Cardiff Fulham stadionján játsza, itt egyértelműen Fulham győzelmét várom majd, de ez egy egészen más meccs lesz.

Bet365 – Regisztrálj most »Bet365 – Regisztrálj most »

Fulham egy londoni csapat, amely a Premier Leagueben az utolsó 20 évben egészen rendszeresen játszik, öszesen 15 alkalommal játszott itt az említett 20 évben. Sőt, 2009/2010.-ik évadban bejutott az Európa Liga döntőjébe is, ahol csak a döntőbe szenvedett vereséget Atletico csapatával. Az idén a Championship versenyben a 4.-ik helyen végzett 81 ponttal, otthon 23 meccsben 47 pontot szerzett és idegenben is sikeresebb volt, mint Cardiff. Mind ehez a káderében sok olyan játékosa van, akinek tapasztalatai vannak a Premier Leagueben, és ez lesz az egyike a fontos tényezőkből, amelyek dönteni fognak a meccs, illetve a tovább jutás eredményéről. A két csapat utolsó 10 kölcsönös mérkőzésében Fulham 5 győzelmet szerzett, 4 alkalommal volt az eredmény döntetlen, és csak 1 vereséget szenvedett.

Ez mind a fogadásunk javára szól. Mivel ez a cikk az első meccsre szól a kettőből, inkább én is óvatosabb fogadást javasolok, mivel a két csapat ismerkedni fog a pályán, egészen lehetséges, hogy döntetlen is lehet a végeredmény, de Fulham győzelme is. Ezért Fulham győzelmére fogadok döntetlen nélkül, a tét vissza jár a döntetlen esetén.

A mi tippünk: Fulham győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak

1.
Bet365

A Bet365 nem érhető el a Magyarországon élő játékosok számára