Championship 2019/2020 – pótselejtező: Brentford – Fulham, Augusztus 04

Labdarúgás, kedd, 2020, Augusztus 04, Anglia, Championship 2019/2020, 20:45

Ez egy nagy mérkőzés lesz, amelyben sok mindenről van szó, hiszen a jövő évi Premier League forog kockán és az ezzel hozzá járó milliárdos pénzügyi bónuszok. Wembley fogadja egyetlen mérkőzésben Brentford és Fulham csapatait. Már most megírom, hogy Fullham győzelmére fogadok. Bár, a legutóbbi elemzésemben, amelyben Fullham Cardiff ellen játszott Július 30.-án tévedtem, mivel a győzelmére fogadtam döntetlen nélkül, akkor Cardiff 1:2 győzelmet szerzett Fulham stadionján, de ez sem volt neki elég, hogy bejusson a Premier Leaguebe, mivel az első meccsét Július 27.-én 0:2 elveszítette Fulhammal. Így a döntőbe Fulham jutott. Fulham egészen 2013/2014 –ig rendszeresen jelent meg a Premier Leaguen, de ebben az évadban problémái halmozódtak fel, így végül kiesett a versenyből alacsonyabb szintre. Hosszú 4 évig volt a Championship versenyben, ahol bebizonyosodott ennek a versenynek a
kiegyensúlyozottsága és igényessége. A 2016/2017 évadban Fulham a 6.-ik helyen végzett, ahol bejutott a play-off-ba, de kiesett Reading csapatával 1:1 és 0:1 eredmények után. Azonban a tapasztalatait egy évvel később kamatoztatta, amikor az alap részben a 3.-ik helyet foglalta és Derby County kiselejtezése után 0:1 és 2:0 eredményekkel a nagy döntőben Aston Villát 1:0 eredménnyel verte meg. Azonban az évada a Premier Leagueben nem sikerült és ismét kiesett.

De Brentfordnak is határozottan meg van a minősége. Ezt bizonyította a jó formájával nem csak a Korona szünet után. Azonban ennek a csapatnak hiányoznak a tapasztalatai az igazán nagy versenyekből és fontos mérkőzésekből. Azért inkább pszichikai előnyben van a csapat, mert képes volt az idei két mérkőzésben megverni Fulham csapatát 1:0 és 2:0 eredményekkel. Brentford a versenyében a 3.-ik helyen végzett azonos pontokkal, mint a 4.-ik Fulham, tehát 81 pontot szerzett 46 meccsben, a gólaránya 80:38 és a mérlege 24-9-13 volt.

Fulhamnál sok játékos játszik, aki kipróbálta a győztes 17/18 play-off évadot, szintén a sikertelen Premier League szezont is. Ezek a tapasztalatok sokat jelentenek, ezért ismét csak a győzelmére fogadok döntetlen nélkül. Ez a döntő, és sokat veszíthet, ha nem lesz sikeres.

A mi tippünk: Fulham győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak