Bundesliga 29. köre: Werder Bremen – Frankfurt, Június 03

Labdarúgás, szerda, 2020, Június 03, Németország, Bundesliga, 20:30

Bremen még olyan tíz napja teljesen azok a csapatok közé tartozott, amelyek majd kiesnek a versenyből a szezon végén. De az utolsó napokban az utolsó 3 meccsben öszesen 7 pontot szereztek két győzelemért és 1 döntetlenért. És azonnal gondolhatnak arra is, hogy mit tenni, ha a versenyben szeretnének maradni. A megmentésük így realális színekben vannak. Sőt, Bremen, aki híres a nagyon gyenge védelmével, ezekben a párbajokban nem kaptak egy gólt sem. Pavlenka kapusnak ebben nagy érdemei vannak. Bremen idegenben jól játszanak, és ezeket a győzelmeket éppen idegenben szerezte, mindkettőt 1:0 eredménnyel. Az első Freiburgban történt, de itt jó adag szerencse is besegített Bremennek, a második Schalke ellen volt, de mostanában sokan szereznek pontokat Schalketől. Schalke már 11 körben nem szerzett győzelmet, és annak örülhet, hogy a verseny elején elég sok pontot szerzett. Igen, Bremen megérdemli a dícséretet az utolsó 3 meccsért, a csapat mindig csak azonos, mint azelőtt, kíváncsi vagyok, milyen hosszú ideig tart majd az odaadása és a szerencséje.

Bremen Frankfurtot fogadja, azt a kiszámíthatatlan csapatot, amely a versenyben szintén csak tapogatózik, jelenleg a 12. helyen vannak, és ez számukra csalódás. Frankfurt is az utolsó körökben összeszedte magát, ezt a legutolsóban bizonyította, amikor Wolfsburgban 2:1 győzelmet szerzett, aki azelőtt 4:1 győzelmet szerzett Leverkusen stadionján. Mivel Bremen gyengéje a hazai mérkőzések, Frankfurt ezzel számítani fog. Bremen 13 hazai meccsben csupán 1 győzelmet szerzett. Ez mindentelmondó tény. A gólaránya 9:30, egyszerűen szörnyű.

Fogadni Frankfurt győzelmére fogok azzal, hogy a döntetlent kihagyom, tehát ha az eredmény döntetlen lenne, nem nyerünk pénzt, de a tétet visszafizeti a fogadóiroda. Több alkalommal is hasonló fogadást kötöttem, a kockázat csökken ezzel a lehetőséggel. Frankfurt azért nem olyan kiváló csapat, hogy bele mennyek egy ilyen fajta kockázatba. És Bremen meglepetéseinek sem nem kell, hogy vége legyen.

A mi tippünk: Frankfurt győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.