Belarusz Kupa 2019/2020: BATE Borisov – Slavia Mozyr, Április 29

Labdarúgás, szerda, 2020, Április 29, Fehéroroszország, Belarusz Kupa 2019/2020, 19:00

Bate Borisov a nemzeti ligát szörnyű módon kezdte el. Még az 5. körben a 7. helyen volt, most a 6. kör után a 4. helyre emelkedet, Goroda stadionján 0:2 győzelemért 3 pontot szerzett, így már 10 pontja van. Valószínű, hogy lassan még jobban emelkedni fog, javít a játékán, és végül az 1. helyen végez a szezon végén. De ne hamarkodjuk a dolgokat el. Ez a mérkőzés a Belarusz Kupa keretében játszódik, ez lenne tehát a visszavágó, amikor az első párbajában 0:1 vereséget szenvedett Slávia Mozyr csapatától, és ezzel nem lehet elégedett. Mivel a visszavágóról van szó, és Bate csapatának ahoz, hogy tovább juthasson, győzni szükséges méghozzá rendes játékidőben hosszabbítás nélkül. Általában ezzel až ellenféllel sikeres szokott lenni, az első párbaj kudarca a gyengébb felkészulés miat lehetne. Most Bate nyugodtan 2 gólkülömbséggel is győzhetne, mert erre az eredményre szüksége van, ha tovább szeretne jutni a versenyben. Meg szükséges említeni, hogy a Belarusz ligában nem esik túl sok gól, és maga Bate sem nem nagyon erősködik elül gólokat szerezni.

Slávia Mozyr a bajnokságot nagyon jól kezdte. Bate Borisov ellen szerezte a 2:1 győzelmét, úgy, mint Dinamo Brest ellen is. De jelenleg a bajnoki táblázatban csak a 13. helyen van 7 ponttal, 2-1-3 mérleggel és 7:10 gólaránnyal. Itt, a Kupán, Bate csapatát legyőzte az első párbajban, ami nagy önbizalmat adott a legénységnek. Slávia legfontosabb támaszai a támadásban Chukhley és Melnikov, ez a két játékos már 2-2 góllal járult a csapat góljaihoz. Az elért eredménye nagyon ígéretes, de Bate mégis csak jobb minőségű csapat, nagyobb a reménye a tovább jutásra. Mégis až első perctől nagy odafigyelést és precizitást várok. Ha gólt is kapna egyik, vagy a másik csapat, egyik sem nem fog fejetlenül a támadásba rohanni.

Minden leírottal öszhangban úgy döntöttem, hogy Bate győzelmére fogadok majd, mivel igyekezni biztosan fognak, a formájuk javulásban van, Slavia mint ha csökkenne a teljesítményeiben a bajnoksági eredményei szerint, így ezt a lépést bátran megtehetem. Ennél a fogadásnál nekem nem fontos, hogy tovább jutnak, vagy sem.

A mi tippünk: BATE Borisov győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.