Bajnokok Ligája 2019/2020: RB Leipzig – Tottenham, Március 10

Labdarúgás, kedd, 2020,  Március 10, Bajnokok Ligája, 21:00 

Tottenham az alapcsoporrtban a második helyen végzett, 6 mérkőzésből 18:14 volt a gólaránya, ami 3 gólt jelent átlagban egy mérkőzésre. Például Bayern-nek otthon 2 gólt adott, idegenben egyet, és bayern legalább olyan jó csapat, de inkább jobb, mint Lipcse. Tottenham az utolsó 20 mérkőzéséből idegenben legalább 1 gólt szerzett 16-ban, csak Watford, Southampton, Brighton és Colchester csapatainak nem tudott gólt rúgni. Jelenleg Mourinho vezeti a csapatot, de lassan, mint ha oda vezetné, mint az előző csapatát, tehát Unitedet. Tottenhamnak lassan a gyengéb ellenfelekkel is nagy problémái vannak. Nagyon függőek az individuális teljesítményeken, amelyeket az egyes játékosok kínálnak, ami hosszú távon nem jó a csapatnak. Mint ha a csapat munka lassan eltűnne. Tottenham nem számíthat ebben a párnajban Kanevel, ehez még Eriksen távozása is Inter Milanoba legyengítette a csapatot. Egy következő támadó Son Heung.Min sérülése, és Tottenhamnak hiányzik a támadásban a minőség. Ezt Lipcse kihasználta az első mérkőzésben az ellenfelénél, és 1:0 győzelmet szerzett.

Lipcse jelenleg az egyik legjobb évadát éli, amióta létezik. A hazai Bundesligában olyan a pontjai száma, mint Bayern Münich, az első helytől már csak a gólarány választja. Azonban ennek a csapatnak is vannak gyengéi, ez a védelem, ahol néhány kulcsfontosságú játékosa hiányzik. De a csapat nem játszik rosszul, agresszív, gyors támadásokat öröm nézni. A hátrányuk az, hogy nem tapasztaltak a play-off ban. Nézzünk még a góljaira, az utolsó 20 mérkőzésben otthon 17-ben legalább 1 gólt kapott. Csak Bremen, Mainz és Rennes csapataitól nem kapott gólt. Öszesen tehát ezekben a párbajokban 30 gólt kapott, ami 1,5 gól átlagban 1 mérkőzésre.

Hogyan mind ezt összefoglalni. Lipcse képes volt megnyerni az első párbaját Tottenham pályáján 0:1, de a házigazda is szerezhetett volna legalább 1 gólt ebben a mérkőzésben. Néhány esélyük volt is, 12 alalommal próbálkoztak, ebből 6 lövés ment a kapu irányába. De ennek ellenére nem sikerült a gól. Giovanni  Lo Celso a 73. percben szabad rúgását Gulasci kapus megmentette. Mindkét csapat szeretne győzni, ehez gólokat kell nekik szerezni. Mivel nehéz ezúttal megmondani, hogy melyik csapat lesz jobb formában, inkább a gólokra fogadok.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak

1.
Unibet

bónusz akár 20.000FT