Vysshaya Liga 2020: Dinamo Brest – BATE Borisov, Május 20

Labdarúgás, szerda, 2020, Május 20, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 18:00

BATE jelenleg 9 kör után vezeti a ligát 19 ponttal, a gólaránya 19:9. Eddig 6 győzelmet és 1 döntetlent szerzett, a 2 vereséget azonnal a liga elején szenvedte az első 2 mérkőzésében, először Energetik stadionján 3:1, majd közvetlenül ezután ismét idegenben Slavia Mozyr stadionján 2:1. A dolgok már igen csak rosszul néztek ki, de jött az első, bár csak sovány 1:0 hazai győzelme a jelenleg 8.-ik Rukh Brest ellen. A jelenlegi utolsó eredményei is egyértelműen jobbak BATE csapatánál, mint az ellenfelénél, ezért áll a táblázatban is jobb helyen, jobb a formája. A két csapat kölcsönös mérkőzéseiben idegenben is jobban tud játszani, minden arra mutat, hogy ezúttal is sikeres lehetne, a legroszabb eredménye a döntetlen lehetne. A csapat idegenben a legjobb az egész ligában, 9 pontot szerzett 5 meccsben és 12:8 a gólaránya. Az említett rossz kezdet után az utolsó 7 párbajban 6 győzelmet szerzett és 1 döntetlent. Öszesen 5 alkalommal ezekben a meccsekben nem kapott gólt. Ez egyértelműen a csapat kiváló kondijára mutat és arra, hogy joggal uralja a Fehérorosz táblázatot.

Dinamo Brest a táblázatban a 7. helyet foglalja 13 ponttal 9 párbajból, 12:10 gólaránnyal. Otthon Dinamo Brest csak a 10. legjobb a hazai meccsekben, ötből 7 pontot szerzett és itt 7:7 volt a gólaránya. Az utolsó párbaját Energetik stadionján 2:1 eredménnyel veszítette el. Általában az utolsó meccseiből sírásra méltó eredményei vannak, mert az utolsó hatból 4 vereség és csak 2 győzelme volt. A győzelmei Dinamo Minsk ellen, aki a 9.-ik, és Belshinával, aki 3 ponttal az utolsó. Az utolsó 3 kölcsönös meccs Dinamo Brest stadionján nem végződött BATE vereségével, hanem 2 döntetlennel és 1 győzelemmel a javára. Akit a hosszú távú statisztika érdekli, 2011 óta Dinamo Brest stadionján 10 alkalommal találkoztak, BATE csak 1 alkalommal szenvedett vereséget. Ha Dinamo Brest egy kicsit nem szedi magát össze, a többi csapat ezt kihasználja.

A fogadásomat a vendégek győzelmére irányítom, bár a biztonság kedvéért inkább bebiztosítom magamnak a döntetlent is. Döntetlen nélkül fogadok, amikor a tét vissza jár.

A mi tippünk: BATE Borisov győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak