Bundesliga 26. köre: Werder Bremen – Bayer Leverkusen, Május 18

Labdarúgás, hétfő, 2020, Május 18, Németország, Bundesliga, 20:30

Nézzük tehát Bremen csapatát, amely elégé borzalmas állapotban van. És még ehez a legfrissebb információ, hogy a játékosa Peruból Claudio Pizzaro nem fog játszani, mivel a környékében a koronavírust állapították meg, karanténba van. De egyébként, már régebben nem ez a játékos a csapat hajtómoyora. Maga a csapat nem tűnik kompaktusnak. Kár, mert még emlékezhetünk azokra az időkre, amikor Schaaf edző vezetése alatt a Bajnokok Ligáját is játszották. Arról is beszélnek, hogy ismét próbálkozhatnának játszani az Európai Kupákért, de ez hiba! A valóság teljesen más. A kiesés a versenyéből fenyegeti ezt a csapatot. Ez számára nagy tragédia volna. Mindenért leginkáb a gyenge, átszivárgó védelem felelős. Konkrétan Gebre Selassie és Pavlenka. Másképen a csapatnál a minőség meg is lenne, de ősszel naiv módon játszottak. De bízok abban is, hogy a csapat ezzel a helyzetével nem elégedett, és a koronavírusi válság idejében dolgoztak tisztességesen azon, hogy a hétfői ellenfelüket legalább egy kicsit megkínozzák. Bremen 24 meccsben 18 pontot szerzett 4-6-14 mérleggel és 27:55 gólaránnyal, ez a 17. helyre elég.

Egészen biztos, hogy Leverkusen a kiemelt csapat. A táblázatban a szép 5. helyet foglalja, és az első 5 csapat közé tartozik, amelyek a pontjaikkal elugrottak a többiek elöl. Minden poszton az erő uralkodik, és 3 olyan játékosuk van, akik már 10, vagy több gólt is szereztek ebben az évadban. Ezek Alario, Volland, és a német csoda gyerek Kai Havertz. Leverkusen csapatánál meg van az a minőség, amellyel Werder védelmét át tudja törni, de erről már írtam feljebb. Nem tudni csak azt, hogy mennyi gólhoz jutnak. Leverkusen 25 meccsben 47 pontot szerzett, a mérlege 14-5-6, a gólaránya 45:30. Azonban hogy senkit sem ne tévesztjünk meg, Bayer támadása a legjobb csapatok közül a legroszabb. Ezért a gólokra csak óvatosan ajánlom a fogadásokat. És azt sem tudja senki eddig, hogy a két csapat hogyan van felkészülve a szünet után.

Ezért is a fogadásomat inkább a győztesre irányítom, nagy a valószínűség, hogy a vendég csapat lesz a győztes. A szorzók erre a lehetőségre megfelelnek.

A mi tippünk: Bayer Leverkusen győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.