Bundesliga 26. köre: Union Berlin – Bayern München, Május 17

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Május 17, Németország, Bundesliga, 18:00

A verseny a szünet után biztosan hozni fog váratlan meglepetéseket is. Senki nem tudja, hogyan vannak a klubok felkészülve a további harcokra. Annál inkább, hogy kiderült, hogy néhány német klub titokban edzett, és nem tartotta be a biztonsági rendeleteket. De ez a tudomásom szerint ezt a két klubot ez nem érinti. Union Berlin 25 körben 30 pontot szerzett 9 győzelemért és 3 döntetlenért, öszesen 13 vereséget szenvedett. A gólaránya 32:41, ami azt is jelenti, hogy a 14. legjobb támadással, és a 9.-ik legjobb védelemmel rendelkezik a bajnokságon, ez a táblázatban a 11. helyre elég. Ezt a csapatot az évad elején megjelölték a szakemberek, mint az egyikét a kiesésre. Erre tekintve, nem rosszul indult be, és jól bírta eddig az ütemet. Az utolsó kölcsönös mérkőzést Union idegenben 2:1 eredménnyel veszítette el, Bayern már 2:0 vezetett, amikor Union az 59. percben büntetőt ment rúgni, de ebből nem lett gól. Azonban a 86. percben már gól lett a büntetőrúgásából.

Bayern, természetesen, mint a Bundesliga legjobb csapata, a táblázat 1. helyén van, a legjobb támadással és a. 2.-ik legjobb védelemmel. Eddig 55 pontot szerzett 17 győzelemért és 4 döntetlenért, a vereségeiből is 4 volt. A gólaránya 73:26. A kérdés az, hogyan készült a klub a szünet idejében. Néhány sztár a klubban még nem nagyon hajlandó egészségügyi szempontból a gyepre lépni, kérdéses, hogy mennyire komolyan veszik majd a meccset. És ez lehet a meglepetés, amelyről a cikk elején írtam. Bár az első hely az övé, de csak 4 ponttal van kevesebb a 2.-ik Dortmundnak, és 5 ponttal a harmadik Lipcsének. Ezért nem engedheti meg magának a laza hozzáállást a meccshez, mert nagyon nagy örömmel szeretnék Bayernt helyettesíteni az említett csapatok az 1. helyen. A csapat kádere minden esetre sokkal jobb minőségű, mint az ellenfele kádere, olyan neveket találhatunk itt, mint Neuer, Lewandowski, Pavard, Gnabry, Muller, Kimmich, Alcantara, Coutinho, Goretzka, Tolisso.

Fogadni ezúttal a vendégekre fogok, nem képzelek el magamnak más eredményt, mint a győzelmét. A meccs közonség nélkül lessz lejátszva. A szorzó ugyan alacsony, de Bayern győzelme nagyon valószínű.

A mi tippünk: Bayern győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.