Bundesliga 26. köre: Augsburg – Wolfsburg, Május 16

Labdarúgás, szombat, 2020, Május 16, Németország, Bundesliga, 15:30

Ismét a Bundesliga versenyéből választottam egy mérkőzést, amelyben a 14. Augsburg fogadja a 7.-ik Wolfsburgot. Augsburg 27 pontot szerzett 7 győzelemért és 6 döntetlenért, azonban még 12 meccset elveszített. A gólaránya 36:52. Az évad eleje nem volt számára sikeres, de a 11. körben felébredett, és a következő 6 meccset nem veszítette el. Ezután ismét elhagyta a csapatot a szerencse, és az utolsó 10 meccsből csak 1 győzelmet szerzett. Azonban Augsburg a hazai meccsekben egészen jó eredményeket ért el, 5 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. A legjobb gólszerzője Florian Niedelechner 11 góllal, őt követi Phillip Max 7 góllal, majd Ruben Vargas 4 góllal. Augsburg az utolsó győzelmét a 20. körben szerezte otthon Werder Bremen ellen 2:1eredménnyel. Ez még Február 1-én történt. Persze, jött még 5 meccs, amelyben 4 vereséget szenvedett és csak 1 döntetlenért szerzett 1 pontot. Nem csoda, hogy jól jött a csapatnak egy kicsi pihenés.

Wolfsburg 36 pontot szerzett 9 győzelemért és 9 döntetlenért, a vereségeiből 7 volt. A bajnoki évadot kiválóan kezdte, az első vereség csak a 10. körben érkezett Borussia Dortmund elleni meccsében idegenben, amely 3:0 volt. Az Európa Ligában a csoportjából eljutott a play-off-ba, ahol az első mérkőzését elveszítette Shakhtyar Doneck ellen 1:2. A párbajaiban idegenben jól megküzd, jelenleg ebben a táblázatban a 7. helyen áll, 12 meccsben 18 pontot szerzett, 5-3-4 a mérlege és 18:17 a gólaránya. Az utolsó 5 meccsben 9 pontot szerzett 10:5 gólaránnyal. Wolfsburg csapata rendszeres résztvevője mint a hazai Bundesliga versenyben, de az európai kupákban is rendszeresen megjelenik. A kölcsönös mérkőzésekben is tud Augsburggal játszani, az utolsó 4-ben nem szenvedett vereséget, 2 gyözelmet és 2 döntetlent szerzett. Szerintem a csapat minősége jobb, mint az ellenfele minősége, a tapasztalatai is jobbak, mire tehát fogadni?

Bátran fogadhatunk szerintem Wolfsburg győzelmére azzal, hogy biztosítjuk a fogadásunkat a döntetlennel, vagy dupla eséllyel alacsonyabb szorzóval, vagy döntetlen nélkül magasabbal, a döntetlen esetén csak a tét jár vissza.

A mi tippünk: Wolfsburg győzelme döntetlen nélkül- a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak