Liga Primera 2019/2020: FC Managua – Walter Ferretti, Április 30

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Április 30, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 04:00

Az első elődöntő mérkőzést a két csapat nemrégen lejátszotta, bárhogyan végződhetett volna, mivel mindkét csapatnak azonos esélyei voltak a győzelemre. Azonban az akciók befejezése volt a probléma. A mérkőzést ugyan azon a stadionon játszák, így a hazai környezet is azonos mindkettőjük számára. Mindkét csapat jól játszott, csak ha azok a taktikai és tehnikai hibák nem lettek volna, több gólt láthattak volna a nézők. A mai fogadásomnak csak egyetlen, de egyszerű kritériuma van. Ez az, hogy a vendég csapat szerezzen legalább egy gólt. Így a fogadásunk azonnal jövedelmező lesz. Mivel az első mérkőzés gólok nélkül végződött, így logikus, hogy legalább 1 gólra van nekik szükségük, hogy tovább juthassanak. Csak nagyon alacsony az esély arra, hogy megismétlődjön a gólnélküli döntetlen. Ferretti formája az utolsó mérkőzéseiből nagyon tisztességes. Az utolsó 7 meccsében 5 győzelmet szerzett, egy döntetlent, és egy vereséget szenvedett. Az utolsó 10 meccsében 8 gólt szerzett, ami 80%-os sikeresség. Idegenben pedig az utolsó 16 meccsből 13 alkalommal szerzett gólt, ez 81%-os sikeresség.

Managua FC otthon nagyon jól játszik. Azonban ez egy olyan csapat, amely nagyon támadó jellegű labdarúgást játszik, és othon a mérkőzései arra hasonlítanak, hogyan minél több lövést küldeni až ellenfél kapujára. Erre mutat a hazai štatistika is, amely 7 győzelmet jelent az utolsó 8 párbajban, azonban ezekben 7 alkalommal gólt is kapott, ani számunkra 88%-os sikeresség. Ferretti a két csapat kölcsönös mérkőzéseiben sem nem húzza a rövidebbet, az utolsó 10 párbajukból Managua csak 2 alkalommal győzött, Ferretti 3 alkalommal, 5 meccs döntetlennel végződött. Ez egyébként elégé kiegyensúlyozott mérleg. Ferretti 8 párbajban szerzett gólt az utolsó 12 kölcsönösből, 2015 óta Managua pályáján 13 mecset játszottak le, Ferretti 10-ben gólt szerzett és csak 2 vereséget szenvedett, 8 győzelem és 3 döntetlen volt még.

Nem is spekulálok sokáig, fogadni arra fogok, hogy Walter Ferreti legalább egy gólt fog szerezni ebben a párbajban, a bukmékerek erre a lehetőségre elégé szép szorzót írtak ki.

A mi tippünk: Walter Ferreti legalább egy gólt szerez – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.