Belarusz Kupa 2019/2020: Shakhtyor Soligorsk – Dinamo Brest, Április 29

 

Labdarúgás, szerda, 2020, Április 29, Fehéroroszország, Belarusz Kupa 2019/2020, 17:00

A Fehérorosz Kúpa elődöntőjében Soligorsk és Dinamo Brest között egy visszavágót kínál szerdán este. Arra fogadok, hogy nem szerez mindkét csapat gólt. Már az első mérkőzés is bejött volna ezzel a fogadással. Ez az eredmény számomra határozottan nem volt megleptés abban sem, hogy benne maximálisan két gól esett. Fehéroroszorságban a mérkőzések töbsége kevés góllal jár, és annál nagyobb a valószínűség, hogy mindkét csapat nem szerez gólt. Soligorsk utolsó 14 mérkőzéséből 13 alkalommal ez a fogadás sikeres lett volna. Ezek a mérkőzések kiegyensyújozottak voltak, ami szintén a javunkra van, ebből 6 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség. Maradjunk még ezeknél sa meccseknél, Soligorsk mérkőzései kevés góllal járnak, 3 meccsben 0:0 volt až eredmény, 8 meccsben maximum 2 gól volt, ez azt jelenti, hogy 11 esetben lettünk volna sikeresek, ez 78%-os sikeresség, ani a mi fogadásunk javára szól szintén.

Soligorsk až utolsó 5 párbajában csak 3 gólt szerzett. Brest az utolsó 2 párbajában egyáltalán nem szerzett gólt. Brest utolsó 12 mérkőzéséből a fogadásunk 9 alkalommal lett volna sikeres, ami 75%. Nézzük még a két csapat kölcsönös mérkőzéseit, až utolsó 6-ból a fogadásunk sikeres lett volna 5 až alkalommal, itt láthatók až eredmények: 0:2, 2:0, 2:0, 1:1, 0:0, 0:0, ez ismét 83%-os sikert jelent. Önök is láthatják, hogy ezekben a meccsekben legtöbb 2 gól volt, ami ismét megerősítette a korábban írottakat. Až utolsó 3 meccsben Soligorsk pályáján a két csapat között nem esett egy gól sem. Minden alkalommal 0:0 volt az eredmény, 2 liga és 1 kupa mérkőzésen. Ezeket 2019 és 2018-ban játszották, így ezek nem régi eredmények. De hogy egy kicsit azokkal is foglalkozzak, akik a győztesre szeretnének fogadni, ezt nem ajánlom, túl kockázatos ez a fogadás. A csapatok esélyei 50:50, egyik csapat sem nem kiemelt, bár a bukmékerek a házigazdát tartják kiemelt csapatnak.

Én maradok annál, ahogyan elkezdtem az elemzésemet, nem fog mindkét csapat gólt szerezni, sokkal biztonságosabb fogadásnak látom ezt a lehetőséget.

A mi tippünk: mindkét csapat gólt nem szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak