World Cup 2022: Argentína – Ecuador, Október 09

Labdarúgás, péntek, 2020, Október 09, World Cup 2022, 02:30

A 2022-es világbajnokságra a csapatok úgy jutnak el, ha a selejtezőkön átmennek. És most van itt ezeknek az első köre. Igen, ha általában vesszük, akkor Argentína egyértelműen a kiemelt csapat. De nézzük aprólékosabban a dolgokat. A káderének a minősége biztosan hogy magasabb, mint Ecuador legénysége. Azonban az argentinok teljesítményei nagyon gyakran ingadoznak, az utolsó néhány évben problémája volt gyengébb csapatokat is megverni. Éppen az utolsó VB selejtező erre a példa, amikor már úgy nézett ki minden, hogy nem jutnak tovább. Az öszes 18 meccsből csak 7 nyert meg, otthon 4 meccset a 9- ből. Ezek után már csak maga a VB volt, ahol szintén nem éppen ragyogott a csapat. Döntetlen Izlandal, 0:3 vereség a horvátokkal, egy szoros győzelem Nigériával, majd végül a kisése a franciákkal. A Copa America versenyén aránylag még jól járt, a 3.- ik helyen végzett. A csapatnak a produktivitás a gyengéje. És mivel az utolsó meccset együtt a csapat majdnem egy éve játszotta, nem lesznek a fiúk túlságos nagy öszhangban, de ugyanúgy érvényes ez a vendégekre is.

Ecuador az utolsó VB selejtezőn a 8.- ik helyen végzett, így nem jutott el a VB-re. Bár a selejtezőt nem kezdte rosszul, de az utolsó 6 találkozóban nem szerzett egy pontot sem, így ez a válság a továbbjutásába került a VB-re. A Copa America versenyén nem jutott tovább a csoportokon keresztül. Argentinával Ecuador töbször is találkozott, tavaly 6:1 győztek az argentinok. Ha azonban az utolsó 5 mérkőzést nézzük, akkor kétszer is megtörtént, hogy Ecuador nem szenvedett vereséget. Figyelembe kell venni, hogy ezek a meccsek régebben játszódtak le.

Mire fogadni ezek után. Argentína hírneve értékesebb, mint Ecuadoré. De mi nem a hírnév szerint fogadunk. A válogatott otthon játszik, ez előny. A kádere jobb minőségű, azonban régebben játszottak együtt, de ez Ecuador esetében is így van. Egy ideig tetszett a gondolat, hogy Ecuador-ra fogadok dupla eséllyel, hogy győzni fog szép szorzóval. Ez is lehetőség a bátrabbak számára. Maradok az alacsonyabb oddsoknál Argentína győzelmére.

A mi tippünk: Argentína győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.