Vysshaya Liga 2020: Energetik BGU – FK Minsk, Április 05

Labdarúgás, vasárnap,  2020,  Április 05, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 13:00   

Ez a mérkőzés az első és második között játszódik két kör után. Úgy gondolom, hogy sokan fogadnak majd az ismertebb FC Minsk csapatára, amely jó beindult, az első helyen áll, és az utolsó párbajában derby mérkőzésen megverte Dinamo Minsk csapatát. Azonban Dinamo Minsk nem volt méltó ellenfél, mivel teljesen kiesett a formájából, és FC Minsk ezt jól kihasználta és 7 év után végre győzelmet szerzett ellene. Ezért azok, akik Minsk csapatára fogadnak, pénzt veszíthetnek. Minsk az első mérkőzését Belshina stadionján játszották, ahol kötelező 3:1 győzelmet szereztek. Azonban Belshina az idén a második ligából jutott az elsőbe, és még csak most ismerkedik össze ezzel a versennyel. Szerintem Minsk a közel jövőben elsősorban a hazai mérkőzésekben fog pontokat szerezni, idegenben nincsen meg az a minősége, és a táblázatban fokozatosan csökkenni fognak. Eddig azonban az elsők, hála a jobb gólarányuknak, amely 6:3 két mérkőzés után.

Amit eddig láthattunk, Energetik játék stílusa nagyon tetszik. Az első hazai mérkőzésükben megverték meglepő módon BATE Borisov csapatát 3:1, aki hasonlóan áll, mint Dynamo Minsk, tehát teljesen kiesett a formájából. De ami a játék kifejezését illeti, egészen más csapat ez, mint egy másik ellenfele, FC Minsk.  Szerintem Energetik az idei szezon fekete lova, és ezt bebizoyítja majd vasárnap is a mérkőzésében FC Minsk ellen. Szerintem a Fehérorosz Liga a 3.-4. körétől a régi vágányaiba kerül lassan, ezzel azt gondoltam, hogy Bate Borisov, Dinamo Minsk és Soligorsk a táblázatban felfelé haladnak majd, azonban Energetik még néhány körben megtarthatja az előnyét a táblázat élén. A második körben Rukh Brest csapatát verte meg 0:1 idegenben, jelenleg tehát a 2. helyen áll. Ez a csapat egy kis ideig még élvezheti a táblázat élét.

A kérdés az, hogy mennyire bízunk abban, hogy a házigazda megteljesíti az elvárásunkat. Vagy inkább a gólok számára fogadunk, ami bizonyos szempontból biztonságosabb lehetne. Elhatároztam, hogy vállalom a kockázatot, és a házigazdára fogadok, mivel tetszik a játék stílusa.

A  mi tippünk: Energetik BGU győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak