UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: FC Shakhtar Donetsk – Inter Milano, Szeptember 28

Labdarúgás, kedd, 2021, Szeptember 28, Bajnokok Ligája, 18:45                   

A Shakhtar Donetsk nem kezdte jól a szereplését a Bajnokok Ligája csoportjaiban. Az első meccsét azonnal elveszítette 2:0 eredménnyel a Sheriff Tiraspol csapatával, így ez a moldovai klub folytatja a meglepetéseit. Hiába volt fölénye az ukrán csapatnak, ha gólt nem sikerült nekik rúgni. Ez az eredmény nem növelte az ukránok önbizalmát. A hazai bajnokságon jelenleg 9 kör után a második helyen áll 22 ponttal, az első a Dynamo Kyjev 3 ponttal előzte meg. A Shakhtar a 3.-ik körben meccset veszített az Oleksandriya klubjával, ezenkívül még 1 pontot a Minaj csapatával 1:1 döntiért. A többi mérkőzése csak győzelmekkel végződött. A gólaránya 23:5, ebből látható, hogy a támadás megy nekik. Azonban a társait az ukrán ligán nem lehet összehasonlítani a klubokkal a híres versenyen. Utoljára még a moldovai klubnak sem rúgtak gólt. Nem beszélve a keddi ellenfeléről. Azonban az is igaz, hogy nem szokásos náluk kihagyni, vagy csak úgy elpazarolni a gólhelyzeteket. Igyekezni fog a klub, mivel ez az utolsó lehetősége a versenyben maradni. Legalább elméletileg. Ehez azonban győzelemre van szüksége. 

Bár az Inter sem kezdte a versenyt dícséretreméltó teljesítménnyel. Azonban a Real Madridot sem lehet a Tiraspollal egy zsákba dobni. Az Inter egyetlen góllal veszítette el a meccset otthon. Azonban tehetetlen volt legalább 1 gólt szerezni. A meccs egyetlen gólja a 89.-ik percben esett Rodrygo lábától. Az Inter ugyan jobb volt mindkét félidőben, de ez nem segített neki győzni. Több helyzetet kidolgoztak az olaszok maguknak, csak a gól elmaradt. Otthon a Serie A ligán a 3.-ik helyet foglalja 6 meccs után 14 ponttal. A Bergamo és a Sampdoria ellen játszott döntit, mindkét klubbal 2:2 eredménnyel. A klub Lukaku nélkül is tud gólt szerezni, az olasz ligán 20 gólja van, senki nem szerzett többet, 16 gólt az első Napoli. Azonban 7 gólt kaptak, ami soknak számít. A védelme hiányos, ez nyilvánvaló. Gyakran engednek be potya gólokat. De ha vissza nézünk a meccsre a Real ellen, a spanyolokat nem nagyon engedték komolyabb gólhelyzeteket építeni. Az olasz klubra ugyanaz igaz, mint az ukrán klubra. Ha tovább szeretne jutni, csak a győzelem jöhet szóba. 

Tekintettel erre mindkét csapat szeretne győzni. Ezért nem is fogadok a győztesre, mivel a szerencse közbejátszhat. A gólokra fogadok, mégpedig hogy mindkét csapat gólt szerez. Igyekezni fognak gólt rúgni, mivel anélkül nincsen győzelem. A védelemre nem fognak annyira figyelni. 

A mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – Igen – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak