UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: Chelsea – Juventus, November 23

Labdarúgás, kedd, 2021, November 23, Bajnokok Ligája, 21:00             

A Chelse Torinoban 0:1 vereséget szenvedett, de annyi esélyt dolgozott ki magának, hogy nyugodtan győzhetett volna. Ez azonban nem így volt, és én úgy gondolom, hogy még egy vereséget az olasz klubtól nem fog elviselni. A hazai Premier Leaguen vezeti a tabellát 12 kör után 29 ponttal 30:4 gólaránnyal, ami a második legjobb támadást, de teljesen legjobb védelmet jelenti. A Bajnokok Ligáján is hasonló a helyzete, az egyetlen gólt éppen a Juventus adta neki, ezt is csak jelentős szerencsével. A Chelsea játékstílusához tartozik tartani magánál a labdát és az ellenfeleit nem engedni komolyabb helyzeteket kidolgozni, miközben várakoznak a saját jó helyzetükre az ütésre. A klub legerősebb oldala az, hogy szinte minden játékosuk tud gólt rúgni. Például az utolsó meccsben a Leicester ellen Kante, Rudiger, vagy a sérülése után visszatért Pulišič szereztek gólt. Tuchel edző vezetése alatt a klub a saját rajongói előtt teltházban jó teljesítményeket szeretne mutatni, hogy az első helyre ugorjon a tabellán. 

Juventus a hazai Serie A bajnokságon csak a 8.-ik helyet foglalja és a vezető Napoli-ra már 11 pont hiánya van. Az utolsó meccsében a Laziot verte meg, ami szintén nem valami ragyogó eredmény, mivel az idén a Lazio is nem teljesíti az elvárásokat. Mindkét gólt Bonucci szerezte büntetőrúgásból. Míg az angoloknál csak a sérült Kovačič fog hiányozni, a Juventusznál Dybala, Ramsey, Bernadeschi, Danilo, Chiellini és De Sciglio védő, ezek elég nagy vesztességek ahoz, hogy a klub Londonban játszik. A Bajnokok Ligáján eddig 4 győzelmet szerzett 12 pontért, 9:2 a gólaránya. Ha a Juventus az első szeretne maradni, elég neki a döntetlen is. De ez szerintem nagyon alacsony valószínűséggel jár. Az angolok, ellenkezőleg, az első helyre szeretnének jutni, ezért más, mint a győzelem nem is jöhet szóba. Ehez megvan a klubnak minden feltétele. Kiváló formájuk és csaknem teljes erőben vannak. Az otthoni ligát vezetik, míg az olaszok csak a 8.-ik helyet foglalják. És minden tisztelettel az olasz ligához, a Premier League mégis csak jobb minőségű, több olyan klub is található benne, mint a Chelsea. 

Fogadni ajánlatos ezúttal a házigazda győzelmére kifogások nélkül. A szorzók jó szinten vannak az egyes bukmékereknél, igazán jól lehet választani. De akadnak olyanok is, akik szeretnének egy kicsit jobban kockáztatni, ezek talán -1,0 hendikepben fogadhatnak a Chelsere, ahol a szorzók túlhaladják a 2,2 értéket is. Megtörténhet, hogy, a Chelsea például 2:0 vezetésben lelassul, és már tartani fogja az eredményt. De még így is jól járnak azok is, aki arra fogadnak, hogy 1,5 gól esik a meccsen. 

A mi tippünk: A Chelsea győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak