UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: Ajax Amsterdam – Sporting Lisboa, December 07

Labdarúgás, kedd, 2021, December 07, Bajnokok Ligája, 21:00             

Kedves sportfogadók, ha ezt elkezdik olvasni, akkor biztosan azt gondolják rólam, hogy teljesen elment az eszem. Azonban amikor nézegettem a mai meccseket a Bajnokok Ligáján és a szorzókat az egyes lehetőségekre, azonnal meglepett a szorzó a Sporting győzelmére döntetlen nélkül. Igen, a kiemelt csapat az Ajax, nagyon jó minőségű és a formája is jó úgy a hazai Eredivisie ligán, ahol az első, a legtöbb gólt szerezte és 15 meccsben csak 2 gólt kapott, úgy a Bajnokok Ligáján is, ahol szintén az első és minden meccset megnyert a csoportjában. A másik kiváló klub a Sporting. A Bajnokok Ligáján a csoportban a 2.-ik helyet foglalja 9 ponttal, 2 vereségben veszített pontokat. Az első meccsében otthon az Ajaxal 1:5, majd a másodikban a Dortmund stadionján 1:0. Ezenkívül a Besiktast mindkét meccsben megverte1:4 és 4:0 eredményekkel, majd utoljára otthon a Dortmundot is 3:1. A portugál ligán szintén a 2.-ik az FC Porto mögött, csak a gólaránya rosszabb, mint a Porto gólaránya. 13 körben 35 pontot szerzett, két döntiben veszített csak pontokat.

Itt a Bajnokok Ligáján mindkét csapat tovább jut, ez biztos. Látszólag nem történne semmi, ha bármilyen végeredményt látunk. De ez a verseny nem akármilyen verseny és minden meccs fontos. Minden klub, minden focista csak a legjobb fényben szeretne mutatkozni, még ha nincsen is veszítenivalója. A teljesítményeivel építheti magának minden focista a hírnevét. Még ha akár egy gyenge csapatban játszik is, ami most nem az esetünk. Másrészt, sokan a Sporting helyett a Dortmundot várták a 2.-ik helyen. Ezért is fogadok kockázatosan, mert ebben a versenyben már nagyon gyakran a hihetetlen eredmény is valóra vált. Ezért mindkét csapat minden tudását beleadja a meccsbe. Nem hagynak semmit a véletlenre. A vendégek formája szintén kiváló, ha minden versenyt nézzük, akkor egymás után 12 meccsben győzött. A játékosai jó hangulatban vannak, nagyon pozitív gondolkodással. Bármilyen jó formában van az Ajax, és igazán ez így van, nem lesz könnyű ez a párbaj számára. Ami meglepő volt egy kicsit, hogy néhány meccset elveszített az elmúlt 2 hónapban gyenge ellenfelekkel. Igaz nem fontos meccsekről volt szó, de megtörtént. 

Szerintem itt az ideje egy apró butaságra, bár nem biztos, hogy mindenki megengedheti magának. Bár a házigazda mindent teljesít, amit egy favoritnak teljesítenie kell, mégis az ellenfelére fogadok döntetlen nélkül. Nem nagy összeget, természetesen, csak annyit, amennyiért majd nem fáj a fejem. A bukmékerek nagyon magas szorzót írtak erre a lehetőségre. Csak ne legyen fejfájásom a meccs után amiatt, hogy keveset fogadtam. Ha a házigazda győz, hát elveszik a tét. A valószinű döntinél visszafizetik a tétet, semmi sem történt. De ha sikerülne győzni a Sportingnak, a tét több, mint hétszeresét fizetik a markomba. 

A mi tippünk: A Sporting Lisboa győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak