Serie A 7. köre: Sassuolo – Udinese, November 06

Labdarúgás, péntek, 2020, November 06, Olaszország, Serie A, 20:45

Pénteken este az olasz Serie A folytatódik a 7.-ik körével, Udinese utazik Sassuolo stadionjára, amikor a házigazda nagyon jól tevékenykedik az idén a versenyben. A táblázatban a 2.-ik helyen áll 6 meccs után, még egy alkalommal sem nem szenvedett vereséget, 4 győzelme és 2 döntetlene van, ami 14 pontot hozott a konyhára. Előtte AC Milan áll 16 ponttal, mögötte pedig Juventusz 12 ponttal. Sőt, Sassuolo a verseny legproduktívabb csapata, hiszen 18 gólt szerzett 6 meccsben, ebből egy rendkívüli átlag jön ki, 3 gól egy meccsre. Ez észrevehető a gólszerzők táblázatában is, Caputo a 3.-ik helyen áll és már 5 gólt szerzett, további két játéktársa Berardi és Djuricic 3-3 gólt szerzett mindegyikük. Az utolsó bajnoki meccsen is rendkívül sikeres volt a klub, hiszen 2:0 győzelmet szerzett Napoli stadionján, és ez egyáltalán nem történik még gyakran. Sassuolo már tavaly is jobb fényben mutatkozott, amikor végül a 8.-ik helyet foglalta el a táblázatban.

Udinese egészen más problémákkal kínlódik. A csapat csak a 3.-ik helyen áll a táblázat aljától számolva, 6 meccsből ötöt elveszített, egy győzelmet szerzett otthon, amikor Parma ellen 3:2 eredménnyel végződött a meccs. Így 11 ponttal szerzett kevesebbet 6 meccsben, mint a pénteki ellenfele. Hat meccsből négyet otthon játszott, csak kettőt idegenben, annál rosszabb fényben mutatkoznak a pontjai. Mindkét meccsét idegenben elveszítette, Verona stadionján csak 1:0, Fiorentinában 3:2. Udinese 3-szor kevesebb gólt szerzett, mint Sassuolo, 6:11 a gólaránya. Érdekesek azonban a statisztikai adatok a két klub kölcsönös mérkőzéseiről. A tavalyi szezonban kétszer találkoztak, idegenben 0:1, otthon 3:0 győzelmeket szerzett Udinese. Tavalyelőtt 2 döntetlen volt, 1:1 és 0:0, és azelőtt osztozkoztak a pontokkal, mindegyikük szerzett egy győzelmet.

Van tehát miért küzdeni Sassuolonak, mivel ezt a statisztikát is javítani szeretné. Bízok benne, hogy mivel sokkal jobban kezdte a szezont, ez összefügg a formályával, nem lesz probléma számára győzni. Ezenkívül otthon játszik, tehát ki tudja használni a hazai pálya előnyeit, így a győzelmére fogadok.

A mi tippünk: Sassuolo győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak