Serie A 35. köre: Udinese – Juventus Torino, Július 23

Labdarúgás, csütörtök,  2020,  Július 23, Olaszország, Serie A, 19:30

Udinese gyakorlatilag 4 körrel a verseny vége előtt meg van mentve, amikor a 18.-ik Lecce csapatához képest 7 pont előnye van, aminek elégnek kellene lenni. Mindenesetre, a csapat évadját nem nevezhetjük sikeresnek semmiképen sem, sőt, a legrosszabb csapatok közé tartozott az egész bajnokságon. A kényszer szünet után csak 2 győzelmet szerzett 10 mérkőzésből. És ehez még most a lehető legnehezebb ellenfél érkezik a pályájára. És már a motivációról ne is beszéljünk, mivel ez is hiányzik a csapatnak. Udinese gyengéje a rosz minőségű támadás. Rosszabb már csak Spalnak van az egész Serie A-ban, amely csapat azonban az utolsó helyen áll. Udinese 34 meccsben csak 32 gólt szerzett, ami egy nagyon siralmas mérleg. Öszesen 36 pontot szerzett 9 győzelemért és 9 döntetlenért, 16 meccsben vereséget szenvedett. Otthon valamivel sikeresebb volt, mint idegenben, 17 meccsben a mérlege 5-6-6 és a gólaránya 15:20, 21 pontot szerzett itt.

Juventuszt már csak egy apró lépés választja a bajnoki címtől és ezzel a győzelmével gyakorlatilag bajnokká érezhetné magát, mert a hátralévő 3 meccsben elég lenne neki 1 pontot szerezni. Igaz, Juventusz nem minden párbajában hat jó benyomással és meggyőzően, de az a fontos, hogy képes pontokat szerezni, és ezeket szedi mint egy futószalagon. Juventusz a szünet után csak 8 meccset játszott, hatot megnyert és a pontjait csak a döntetlenekben veszítette Bergamoval és Sassuoloval, ezek a csapatok egyértelműen jobb formában vannak, mint Udinese. Az utolsó körében Juventusz bemutatta az óriási erejét, amikor otthon nagy előnnyel Laziot 2:1 verte meg. Mindkét gólt Ronaldo szerezte, és főleg róla szólnak a gólok az idén. Juventusz öszesen 72 gólt szerzett a bajnokságon, ebből Ronaldo 30 gólt!

Juventusz számára Udinese egy kellemes ellenfél, mivel 10 kölcsönös párbajból a mérlege 8-1-1 a javára. Ezen túlmenően az utolsók már több, mint 1 gólkülömbséggel. Elmúltak az idők, amikor Udinese az Európai Kupákban játszott. Természetesen, Juventusz győzelmére fogadok.

A mi tippünk: Juventus Torino győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.