Serie A 34. köre: Juventus Torino – Lazio Roma, Július 20

Labdarúgás, hétfő,  2020,  Július 20, Olaszország, Serie A, 21:45

Az olasz legelismertebb labdarúgó versenyben, a Serie A-ban, egy mérkőzés vár ránk a táblázat élejéért, amikor az eddigi vezető Juventusz Torino fogadja az Alianz Stadiumon a 4.-ik csapatot, Lazio Romat. A házigazda az eddigi 33 körben 77 pontot szerzett 70:35 gólaránnyal. Öszesen 24 győzelmet és 5 dontetlent szerzett, 4 vereséget szenvedett. Egy szép 7 győzelem sorozat után jött az, ami számomra hihetetlen és nem is akarom elhinni, hogy még mindig Juventuszról van szó. A sorozat után egy másik sorozat jött, amely már szomorúbb, 3 meccs győzelem nélkül. Utoljára Juventusz Sassuolo stadionján 3:3 döntetlent játszott, azelőtt otthon Bergamoval 2:2 döntetlent. A legrosszabbul járt AC Milano stadionján, ahol 2:4 vereséget szenvedett. Az utolsó győztes meccsében otthon verte meg 4:1 FC Torino csapatát. Az említett utolsó 4 meccsben 21 gól esett, ami átlagban 5,3 gól egy meccsre. Rendjén van a megszerzett gólok száma, de Juventusz ezekben sok gólt kapott is, oszesen 10 gólt kapott  bennük. Ez 2,5 gól átlagban. Ezek a statisztikák nem kedvezőek a csapat számára. Ha Juventusz nem szeretne a verseny befejezése előtt nagyon dramatikus helyzetbe kerülni, akkor othon ezt a meccset neki meg kell hogy nyerje. De ez nem lessz könnyű Lazio Roma csapatával

Azonban Lazio sem nem tevékenykedett nagyon sikeresen az utolsó meccseiben. A versenyben 33 meccsben 69 pontot szerzett 68:35 gólaránnyal és 21-6-6 mérleggel. Így ennek a csapatnak is magas, 3 gólon felül, az átlag egy meccsre. Lazio utolsó 4 meccse nem végződött jól, az utolsó ugyan 0:0 döntetlennel fejeződött be, de azelőtt 3 vereséget szenvedett. Először otthon AC Milano verte meg 0:3, majd Lecce stadionján kapott ki 2:1, és ismét otthon Sassuolo ellen 1:2 vereséget szenvedett. Tehát 2 gólt szerzett, 7 gólt kapott, ez 9 gól 4 meccsben, 2,25 gól átlagban 1 meccsre.

Úgy döntöttem, hogy ismét nem a győztes csapatra fogadok, mivel nyugodtan döntetlen is lehet a végeredmény és nem tudni, hogyan fog Juventusz igyekezni a rossz sorozata után, inkább a gólokra fogadok, mivel több, mint valószinű, hogy ez egy olyan meccs lesz, amelyben a gólhelyzetekből nem lesz hiány.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.