Premier League 37.-ik köre: Burnley – Liverpool, Május 19

Labdarúgás, kedd, 2021, Május 19, Anglia, Premier League, 21:15                       

Liverpool tovább is harcolhat még a jövő évi Bajnokok Ligájaért, ezt annak köszönheti, hogy Alison Becker kapusa az utolsó meccsben győztes gólt szerzett West Bromwich ellen. Miközben még a 95.-ik percben csak 1:1 döntetlen volt a játék állása. Ez biztosította nekik, hogy csak 1 ponttal vannak lemaradva Chelsea után. Ezt a harcot folytatni szeretné Burnley stadionján is, ahol győzni szeretnének. Liverpool már egy kicsit össze szedte magát a teljesítményei csökkenéséből, az utolsó 8 bajnoki meccsben nem szenvedett vereséget, hatban győzött. Így jelenleg legjobb a formája a többi csapatok közül a Premier Leaguen. Azonban az egész évadban nem sok örömet szerzett a rajongóinak, szerencsére, ezt most nagyon szeretné behozni, amit elmulasztott. Idegenben 18 meccsben 9 győzelmet szerzett, 6 döntetlent, 3 vereséget szenvedett, 36:22 a gólaránya, 33 pontot szerzett bennük. Az utolsó körben még otthon játszik Crystal Palacevel, ezzel a meccsel is megbírkózhatna. Azonban a sorsa teljesen nem a saját kezében van, mivel nagyon fontos, hogy ki fog győzni a Chelsea- Leicester meccsben. Szükséges neki maga mögött hagyni egyikét a két csapatból. 

Burnley utoljára otthon veszített meccset 0:4 eredménnyel Leeds ellen, és bár nem szeretne másodszor egymás után vereséget szenvedni, valószinűleg ez nem sikerül neki betartani egy ilyen erős és motivációval teli csapattal, mint Liverpool. Ez már a 3.-ik vereség volt számára az utolsó 5 meccsből, othon borzasztó statisztikája van, 18 meccsben 18 pontot szerzett 4-6-8 mérleggel, 14:24 gólaránnyal. Roszabb hazai statisztikával csak a 3 kieső klub rendelkezik. Jelenleg semmit nem szerezhet és nem is veszíthet bármilyen eredménnyel az utolsó 2 meccsből, a 15.-ik helyet foglalja 39 ponttal. Kiesni nem fog, az európai kupákról nem is álmodhat. Az egész évadban csak átlagos teljesítményeket mutatott, ilyenek az eredményei is. Az egész évadban mint ha motiváció nélkül játszott volna, most sem lesz ez másképen. 

Fogadni úgy, hogy nyereségesek legyünk, nehéz. Tisztán a győztesre alacsony szorzókat írtak a bukmékerek, hasonlóan a gólokra, pontosaban 1,5 gólra a meccsen, de ha kombinálják ezt a két fogadást, valami hasznos kijöhet ebből. Aki nem szeret kombinálni, az a hendikepre fogadhat, ahol ugyan nem nagyon magas a szorzó a -1,0 hendikepre, de alacsony kockázattal megéri erre fogadni. Ha pontosan 1 lesz a gólkülömbség, a tét visszajár.

A mi tippünk: Liverpool győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.