Premier League 11. köre: West Ham – Manchester United, December 05

Labdarúgás, szombat, 2020, December 05, Anglia, Premier League, 18:30

Bár az első tekintésre Manchester United mint ha közeledne a papíron való minőségéhez, de látva aprólékosabban az utolsó mérkőzéseit, még mindig nem jelölhető meg a klub, mint ennek a meccsnek a favorita. Ellentétben hozzá, a házigazda egyáltalán nem játszik szép labdarúgást, de tartja a maga szintjét és a teljesítményei kiegyensúlyozottak. West Ham sokkoló módon tartja magát a tabella 5.-ik helyén még 10 kör után is 17 ponttal és 17:11 gólaránnyal. Lehetséges, hogy segít neki az is, hogy csak egy versenyben játszik, ez az EFL, ezért van ideje becsületesen felkészülni minden bajnoki meccsre. Mint egyik a kevés klubok közül verték meg Wolverhamptiont 4:0, Leicestert 0:3, és kiváló döntetlent szereztek Tottenhammal 3:3 egy igényes és nehéz mecsben, amikor a 16.-ik percben még 3:0 veszítettek, majd City-vel 1:1, amikor az elején vezettek. Az utolsó körökben csak szorosan verték meg Fulhamot 1:0, Sheffieldet 0:1, Aston Villát 2:1. Nagyon sikeresek otthon, ahol 1 meccs kivételével a verseny elején csak Newcastlevel veszítettek. A játékuk sikeressége a gyors ellentámadásokban rejlik a szárnyakról.

Ollie Solskjaer legénységének legnagyobb sztárja Bruno Fernandes, aki igazán idegenben sikeres. Ez látható volt a meccsben Sotton ellen is, ebben a meccsben fontos volt Cavani lecserélése is, aki majdnem a csapat legjobb játékosa volt. Bednáreket többször is megkínozta, nagyon jól tartotta United játékát a támadásban. Ez volt a klub utolsó jó mérkőzése. Szerdán otthon játszott PSG ellen, ezt a meccset 1:3 elveszítette egy nagyon aktív játékban, biztosan fáradtak lesznek, csak 2 napjuk van a pihenésre. Tudjuk, hogy sérült Rashford keze, és 2, vagy 3 napon belül ez nem jön rendbe. Az előző meccsekben United játéka nem volt konzisztens, megverték Basaksehirt 4:1, de 2:1 vereséget is szenvedtek tőlük. Megverték WBA csapatát 1:0 egy kiegyensúlyozott meccsben hála csak a második szabadrúgásnak, amely sikeres volt.

A házigazdára fogadok, visszatért nekik Antonio támadó, lehetséges, hogy Yarmolenko is vissza tér. A csapat formája kiváló, a fogadást biztosítom, hogy döntetlen nélkül fogadok a győztesre.

A mi tippünk: West Ham győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.