OTP Bank Liga 2029/2020: MOL Fehérvár FC – Kisvárda FC, Június 06

Labdarúgás, szombat, 2020, Június 06, Magyarország, OTP Bank Liga, 19:00

Folytatódik a magyar OTP Bank Liga már a 27. körével, a csapatok a koronavírus szünet után eddig még csak 1 mérkőzést játszottak le Május utolsó napjaiban, óvatosan ujrá ismerkedtek legtöbben, de most már teljes erővel kell folytatni a versenyt, már akinek igazán fontosak az eredmények. Az egyik ilyen csapat Fehérvár is, aki a táblázat második helyét foglalja 51 ponttal, azonban az első Ferencvárosra 9 pont vesztessége van. Mégis élteti magában a reményt, hogy még megnyerheti a bajnoki címet. Ez a csapat 15 győzelmet és 6 döntetlent szerzett, 5 vereséget szenvedett. A gólaránya 47:23, tehát csak 1 góllal kevesebbet szerzett és 2 góllal többet kapott, mint az első Ferencváros. A harmadik Mezőkövezsd 45 ponttal és mögötte a 4. és az 5. DVTK és Puskás Akadémia azonos 40-40 ponttal szintén vár a lehetőségre magasabb helyre jutni. Így a helyzet az 1. hely körül, de inkább a 2. és 5. helyek körül még nagyon bizonytalan, sok minden változhat, a csapatoktól függ, hogy hogyan használják ki a helyzetüket, formájukat, nem szabad a szerencsét sem kihagyni. Így Fehérvár motivációja is óriási, biztosan nem hagy mindent csak a szerencsére, hanem megdolgozik azért, hogy feljebb juthasson.

Kisvárda a táblázat 7. tagja, az utolsó 4 mérkőzésből 3 győzelmet szerzett. Így bejutott a táblázat közepébe, ahol már az évad végéig maradhatna is. Azonban nehéz idők várnak rá, mivel az első 3 csapattal kell neki játszani, ez nem lesz gyerekjáték. Sok múlik a hozzáállásán, nem kellene neki ezekben a párbajokban túlhajtani magát, hogy legyen több ereje harcolni olyan csapatokkal, amellyekkel a győzelme valószínűbb. Kisvárda 26 meccsben 34 pontot szerzett 10 győzelemért és 4 döntetlenért, 12 vereséget szenvedett. A gólaránya szép, kiegyensúlyozott 36:36.

A kölcsönös mérkőzések mérlege egyértelműen Fehérvár javára szólnak, az utolsó 3 mérkőzést megnyerték, kettőt több, mint 2 gól külömbségével. Fogadni, természetesen, a házigazda győzelmére ajánlatos, itt a szorzók 1,55 körül mozognak, aki magasabb oddsokkal szeretne fogadni egy apró kockázattal, fogadjon -1 hendikeppben.

A mi tippünk: MOL Fehérvár FC győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.