NHL 2019/2020: Tampa Bay Lightning – Boston Bruins, Augusztus 26

Jégkorong, szerda, 2020, Augusztus 26, USA, NHL, 01:00

Az NHL play-off neggyeddöntő második mérkőzésében Tampa Bay találkozik Boston Bruins csapatával. Az első meccsben Tampa 2:3 eredménnyel szenvedett vereséget és most igyekezni fog egyenlíteni a meccsek állását a sorozatban 1:1 -re. Ezt a meccset Torontóban játszák közönség nélkül. Az első meccsben Boston a 2.-ik harmad végén még 2:0 vezetésben volt, és amikor hozzá adta a harmadik harmad elején a 3.-ik gólt is, azonnal minden világos lett. Azonban Tampa ezt még egy kicsit dramatizálta, amikor az 59.-ik percben csökkentette a vereségét 2:3 -ra. Azonban Boston már többet nem engedett meg nekik. A lövésekböl közvetlenül a kapura igazán sok volt. Öszesen a statisztikák szerint 68 (37:31). Az egyik csapat vezetése esetében a meccs végén 1, 2, vagy talán 3 gólkülömbséggel, következik a játék kapus nélkül és ez jelentösen növeli az esélyeket a további gólokra.

Ha a két csapat utolsó 10 kölcsönös mérkőzésére nézünk, a 3.-ik harmadban 9 meccsben legalább 2 gól esett, de gyakran több is, öszesen 27 gól, ami 2,7 gól egy meccsre. Mindkét csapatnál természetesen a pálya közepén, úgy mint a támadásban is, kiváló játékosok állnak. Elsősorban a támadás mindkét oldalon nagyon produktív. Tampa támadói Kucherov, Point, Palát, Killorn, Cirelli vagy Johnson nagy tekintélyt keltenek. A kapuban a kiváló Vasilevski áll. Azonban Boston sem nem marad hátra, Marchand, Bergeron, Pastrňák vannak az első támadásban, mellesleg az egész verseny legjobb támadóiról van szó. A másodikban DeBrusk, Krejčí, Kaše vannak, nem nagyon maradnak le az elsőtől. A védelemben még a mindig kiváló Chára, a kapuban pedig Halák, mert Tuukka Rask haza utazott. Nézzünk még a két csapat utolsó 10 meccsére, de nem a kölcsönos meccsekre gondolom, hanem a meccsekre más csapatokkal. Tampa meccseiben 9 alkalommal esett kevesebb, mint 5,5 gól, Bostonnál pedig 8 alkalommal.

Több fogadási esemény is szóba jöhet. A legkevésbé biztonságos a győztesre fogadni, mert Tampa igyekezni fog győzni, de Boston meg e engedi neki, nehéz megmondani. Maradnak a gólok, a meccsben kevesebb, mint 5,5 gól esik. Szóba jöhet az is, hogy a 3.-ik harmadban esik a legtöbb gól.

A mi tippünk: a mérkőzésen kevesebb, mint 5,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak