Liga Primera 2019/2020: Las Sabanas – Jalapa, Április 09

Labdarúgás, csütörtök,  2020,  Április 09, Nicaragua, Liga Primera 2019/2020, 00:00 

Ezt a fogsásomat a gólok számára teszem, ha nem esik több, mint 2 gól a mérkőzésen, akkor nyerésben leszünk. Ha éppen 3 gól esik, akkor az azt jelenti, hogy a tét vissza jár. Nagyon valószínűtlen, hogy a párbajban 4, vagy netalán több gól is esne. Határozottan nem adnák ennek nagyobb esélyt, mint 10%, és ez azt jelenti, hogy a fogadásunk legalább 90%-ra lehetne sikeres. De nem hiszek abban sem, hogy 3 gól esik, de inkább nem kockáztatok és meghagyom ezt a lehetőséget is. Ez a mérkőzés nyugodtam végződhet gólnélküli döntetlennel is, vagy a győztesről egy gól fog dönteni. Mindenesetre, maximum két gól a találozón bebiztosítja nekünk a nyereséget, és úgy gondolom, hogy nem esik több, mint 2 gól. Az utolsó időkben bevált az alacsonyabb szorzók taktikája a magasabb biztonsággal, ehez a tét visszafizetése az esetben, ha nem nyertünk. Fontos a hosszú távú nyereség, nem a kockázatos hirtelen meggazdagodás, bár ez sem nem semmi.

Jalapa a táblázat 5. helyén van, 21 pontot szerzett 14 mérkőzésben és a gólaránya 15:13. Ebből is látható, hogy Jalapa nem sok gólt tud szerezni általában, de nem is kap sokat. Átlagban ez 1 kapott és 1 szerzett gól 1 mérkőzésre. Sabanas a táblázatban az utolsó helyen áll, 10 pontot szerzett 14 párbajban, a gólaránya 10:27. Ebből pedig látni, hogy Sabanas támadása az egyike a legrosszabbakból a ligán, átlagban 0,71 gólt tud szerezni 1 mérkőzésen. Igen, a védelme 1,92 gólt kap átlagban 1 párbajban, de mivel Jalapa sem nem az a csapat, amely sok gólt szerez, ez számunkra csak kívánatos.

Nézzünk még néhány statisztikai adatot, már a gólok szempontjából. Ez a fogadásunk Sabanas utolsó 5 találozójából 4 alkalommal bevált volna, és 1 alkalommal a tétet vissza fizették volna. Tehát egy alkalommal sem nen lettünk volna vesztességben. Sabanas utolsó 10 találkozójából 8 alkalommal nem veszítettük volna el a tétet, de 2 alkalommal Juventus Managua ellen nem voltunk volna sikeresek, azonban ez a csapat 20 gólt szerzett, tehát többet, mint Jalapa, majd még Managua FC ellen. Sabanas utolsó 10 hazai párbajában egy alalommal sem nem veszítettük volna el a tétet és 7 alkalommal nyretünk volna. Jalapa utolsó 11 találkozójából egy alkalommal vissza járt volna a tét, 9 nyereséges tétünk lett volna és 1 alkalommal lettünk volna vesztességben.

A  mi tippünk: a mérkőzésen kevesebb, mint 3 gól esik majd – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak