La Liga: Celta Vigo – Elche, Február 12

Labdarúgás, péntek, 2021, Február 12, Spanyolország, La Liga, 21:00                   

Vigo ezúttal otthon játszik a spanyol La Liga következő körében Elche ellen, és ezúttal a házigazda a kiemelt csapat ebben a meccsben. Ennek ellenére nem játszok a győzelmére az 1,5 körüli szorzóval, mert mindent el lehet mondani a csapatról, de nem azt, hogy jó formában van az elmúlt hetekben. Az utolsó 5 bajnoki meccsében nem győzött egyszer sem. Ha csak ez lenne, Elche még rosszabb statisztikával ,,büszkélkedhet”, már 15 liga meccsben nem tudja, hogy mi a győzelem. Így a tabella utolsó előtti helyét foglalja. A helyzete ezért még nem teljesen reménytelen. Elche eddig 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a konkurensei, ezért oka van arra, hogy igyekezzen, és a lehető legjobb eredményekért harcoljon. Elche 20 meccsben 18 pontot szerzett, 3 győzelme, 9 döntetlene és 8 veresége van a ligán, 18:28 a megszerzett és a kapott gólok aránya. Idegenben 9 meccsben 9 pontot szerzett 2 győzelemért, 3 döntiért, és 4 veresége van ott. 

Celta Vigo 22 meccsben 26 pontot szerzett 6 győzelmet, 8 döntit, és 8 vereséget gyűjtött össze magának. 26:33 a góljainak az aránya. Így pontosan a tabella felében tartózkodik, a 10.-ik helyen. Vigo Granada pályáján gólok nélkül játszott, de mégis a gólokra fogadok. Figyelembe kell venni azt, hogy az előző 21meccsben egymás után mindegyikben legalább 2 gól esett. Ez a hosszú sorozat tavaly Szeptember óta tart egészen az idei év Január végéig. Így Vigo utolsó 10 meccsében, beleértve a ligát és a kupát is, 30 gól esett, ami átlagban 3 gól egy meccsre. Nézzük gyorsan Vigo adatait hazai pályáról, 10 meccsben 16 pontot szerzett, 5-1-4 mérleggel és 15:17 gólaránnyal. Ebből látni, hogy Vigo kiszámíthatatlan csapat, amely kiszámíthatatlan bajnokságon játszik, a teljesítményeire nem lehet támaszkodni, és ki tudja, talán elégedett a helyzetével. 

Elche az utolsó bajnoki meccsben otthon játszott Villareallal, aki a kiemelt csapat volt, és már 0:2 veszített, ennek ellenére egyenlíteni tudott a végső 2:2-re a második félidőben. Az utolsó 6 meccsében  2 : 2, 0 : 1, 0 : 2, 2 : 2, 0 : 2, 1 : 3 eredményekkel játszott, 6 meccsből 17 gól, ami 2,8 gól egy meccsre. Fogadni a gólokra fogok, nem kockáztatom ismét azt, hogy a spanyol ligán kiszámíthatatlan eredményekből bőven van. 

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.