Jupiler League 4. köre: Mouscron – Waregem, Augusztus 29

Labdarúgás, szombat, 2020, Augusztus 29, Belgium, Jupiler League, 20:45

A belga foci liga a 4.-ik körével folytatódik, benne találkoznak Mouscron és Waregem csapatai is. Ennek a találkozónak nincsen jelöltje a győztesre. Mivel még csak 3 meccset játszottak le a csapatok, nem sok adat áll rendelkezéshez, amit hasznosnak lehetne értékelni. Nézzük tehát Waregem adatait. A táblázatban a 12.-ik helyen áll, eddig egy 4:1 győzelme van Waasland-Beveren csapatával a 13-ik helyről otthon, ez az eddigi utolsó meccse volt. Azelőtt még 2 alkalommal szenvedett vereséget, először az első körben otthon 1:2 a 6.-ik Genk-től, majd idegenben 3:1 Beerschot VA csapatától, amely jelenleg az első helyen áll teljes pontszámmal. Ebből azonnal látható, hogy Waregem gólaránya 6:6 és 3 pontot szerzett. Az is kiolvasható, hogy mindegyik meccsben legalább 3 gól esett és átlagban ez 4 gól volt 1 mérkőzésre.

Mouscron a táblázatban a 14.-ik helyet foglalja és csak 2 pontot szerzett bennük. Azonnal az első meccsel nem kezdődött rosszul számára a bajnokság, a jelenleg 8.-ik Antwerp ellen játszott idegenben 1:1 döntetlent. Ezután KV Mechelen csapata verte meg otthon 0:1 eredménnyel, ez a csapat a 7.-ik helyen áll. Az utolsó mérkőzésében szintén 1:1 döntetlent szerzett az 5.-ik Anderlecht stadionján. Ebből egy következő érdekes ministatisztika azt mutatja, hogy idegenben ez a csapat jobban játszik, mint otthon. Természetesen, ezt még korai állítani, mivel kevés meccset játszottak le eddig a csapatok. Mouscron idei gólaránya 2:3, ez sokkal kevesebb, mint az ellefelelénél. Ebből arra következhetünk, hogy óvatosabban játszik.

Ez a két csapat az idén és tavaly öszesen 4 alkalommal találkozott, mindegyikben legalább 3 gól esett, öszesen 14 gól, ami átlagban 1 meccsre 3,5 gól. Az utolsó 10 mérkőzésükben 9 alkalommal esett több, mint 3 gól, öszesen 33 gól, ezeknek tehát az átlaga 3,3 gól. Utoljára Mouscron stadionján 4 gól esett, 2:2 eredménnyel. Fogadni arra fogok, hogy több, mint 2 gól esik. Ha pontosan csak 2 gól lesz, már akkor sem nem veszítünk, de nem is nyerünk. Azonban ha már a gólokból 3 lesz, örülhetünk a nyereményünknek. Az oka a fogadásomnak az, hogy Waregem meccseiben bőven esnek a gólok.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,0 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak