FIFA World Cup 2022: Brazília – Peru, Szeptember 10

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Szeptember 10, VB selejtező, 02:30                    

Dél-Amerikában is készülnek a katari VB-re becsületesen, ott már némelyik csapatok 8 fordulót is lejátszottak. Brazília pontosan 7 meccset játszot, ezekben teljes pontszámot szerzett. Így az első helyen 21 ponttal uralja a tabellát. A 8.-ik meccsét Argentína ellen 5 perc eltelte után befejezték az argentínok koronavítusi szabájok megsértése miatt. Pedig nagy ünnep lett volna ez a meccs a dél-amerikaiak számára. Brazília sok játékosát hiányolni fogja a meccsen. Ugyanis az angol klubok nem engedték a brazil játékosokat haza a koronavírusi járvány miatt, a visszatéréskor 10 napos karanténbe kellene nekik menni. Túl sokáig hiányoznának az angol gyepen. Elsősorban Alisson Becker, Fabinho, Roberto Firmino, Raphinha, Thiago Silva, Ederson, Gabriel Jesus, Fred focistákról van szó. Tovább 2 játékost az orosz Zenit- ből sem engedtek haza, bár más okból. Így helyettesítő játékosok lesznek a pályán, akik minősége még mindig jobb, mint az ellenfelüké. Brazília javára szól a tény is, hogy otthon játszanak, ahol nagyon erősek tudnak lenni, nagy nyugodtság van a csapatnál, a formájuk is nagyon jó. És az is, hogy ezek a pótjátékosok a legjobb fényben szeretnék magukat bemutatni. A Copa América versenyen eljutott egészen a döntőbe, ahol Argentína győzte le 0:1, így csak az ezüst érmét szerezte meg. 

Peru a tabella 7.-ik helyén van, 8 meccsben 8 pontot szerzett. Míg Peru 8 meccsben 15 gólt kapott, Brazília hétben csak kettőt. És 17 gólt szerzett, Peru 8 gólt. Az utolsó meccsen Venezuelát verte meg, de csak a legszorosabb 1:0 győzelemmel. És Venezuela majdnem a meccs felét emberhátrányban játszotta. A véleményem szerint éppen Venezuela tartozik Dél-Amerika leggyengébb csapatai közé. Nagyobb játék fölény volt várható Perutól abban a meccsben. A Copa América meccsben júniusban Peru 0:4 vereséget szenvedett Braziliától. Uruguay ellen 1:1 döntit szereztek a napokban. Ecquádorral 1:2 győzelmet szereztek júniusban. Perunak gondjai lesznek bejutni a első 5 közé, mivel az első két hely már most foglalt, hiszen Brazília és Argentína nem engednek maguk közé senkit. Azonban Peru nem éppen ezzel az ellenféllel tudja javítani a helyzetét. 

Egyértelmű fogadás tisztességes szorzóval. Így lehetne fogalmazni a szándékomat. És valóban így van. A bukmékerek szerintem nagyon odafigyelnek arra, hogy mennyi sok játékosa hiányzik Braziliának a pályán. Csak így tudom megmagyarázni az értékes szorzókat. Peru formája nem a legjobb, ellentétben a brazilokéval, Brazília otthon játszik, és a fiatalok szeretnének jól bemutatkozni a pályán. Ezek az én megfigyeléseim.

A mi tippünk: Brazília győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak