EURO 2020: Bulgária – Magyarország, Október 08

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Október 08, EURO 2020, 20:45

Ennek a meccsnek a győztese az EUROn Izlandal vagy Romániával fog tovább harcolni. Mindegyiknek a 4 válogatott közül ez a kérdés túl nyílt, mivel kiegyensúlyozott harcok várhatók. A fontos az, hogy visszavágók nélkül folynak ezek a párbajok, ezért nincsen mire várni és taktizálni. Mihelyest az első gól begurul a kapuba, a veszítő csapatnak növelni kell az aktivitását és igyekezni egyenlíteni. Ez a védelem megnyitását jelenti, és a nagyobb kockázatot. A bolgárok labdarúgása inkáb a védelemre öszpontosít, de mégis hiányok vannak a védelmébe. Ellentétben a magyar csapat támadó jellegű focit játszik. A két válogatott formája azonban nem a legjobb, ha az utolsó 5 nemzetközi találkozót nézzük. A minőség inkább a mi nemzeti csapatunk oldalán jobb. Bulgária az utolsó 10 meccséból csak egyben volt jó, amikor Csehországot verte meg, de akkor is csak olyan meccsről volt szó, ahol semmiért nem harcoltak. Azonban nem szabad lebecsülni őket, mert otthon Írországgal 1:1 döntit szereztek, Walesben 0:1 vereséget szenvedtek. Otthon nem adnak ingyen semmit, erre vigyázni kell.

Magyarország az utolsó 10 meccsében Törökországot, Walest és 2 alkalommal Azerbájdzsant verte meg. Törökország ellen jól játszottak a fiúk, majd ezután Oroszország ellen is. Vele ugyan 2:3 vereséget szenvedtek, de az elrontott első félidő miatt történt így. A mérkőzés végéig már jobb csapat voltak, de hiába, ha már nem sikerült gólt szerezni. Magyarországon növekedett a klubok minősége is a hazai ligában, ennek bizonyítéka Ferencváros, aki a Bajnokok Ligája csoportok fázisába jutott el. MOL Fehérvár kiesett a csoportok előtt az Európa Ligából. A bolgár csapatokból Ludogorets és CSKA Sofia játszanak az Európa Ligán.

Fogadni több lehetőségre is lehetne, például a győztesre. Bár a bolgárok otthon csak nehezen viselik a vereséget, nem elképzelhetetlen Magyarország győzelme. Bár kockázatos ez a fogadás. Inkább a gólok jöhetnek szóba, mindkét csapat gólt szerez, vagy legalább 1,5 gól esik a meccsben. Inkább a másodikra tippelek, még akkor is, ha ez a legalacsonyabb a szorzók közül, de relatív biztonságos ez a fogadási lehetőség.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.