Bundesliga 03. köre: Bremen – Bielefeld, Október 03

Labdarúgás, szombat, 2020, Október 03, Németország, Bundesliga, 15:30

A német Bundesliga újonca Bielefeld egyáltalán nem kezdte a szezont a számára új feltételek közepette, rosszul. Az első 2 körből 4 pontot ragadott meg 1 győzelemért és 1 döntetlenért. És éppen ezért a bukmékerek a házigazdát egy kicsit alacsonyabb szorzókkal értékelték, mint ahogyan ez várható lett volna. Bielefeld a nyitó meccsben Frankfurt ellen játszott idegenben, és azonnal 1:1 döntit szerzett. A második meccse még jobban sikerült, hiszen otthon 1:0 eredménnyel szereztek győzelmet FC Köln ellen, aki már Hoffenheimmal is szenvedett vereséget az első körben. Kiváló indulás. Ez a 6.- ik helyre lőtte fel a csapatot a táblázatban. A gólaránya 2 meccsből tehát sovány 2:1.

Nézzük most Bremen tavalyi szezonját. A klub a 3.- ik helyen végzett a táblázatban, azonban az aljáról számítva, így pótselejtezőt játszott a megmentéséért Heidenheimmal. Végül kiharcolták maguknak az első Bundesligát 2 döntetlennel, 0:0 és 2:2. Majd Szeptember közepén jött az első kör, amelyben szintén leégtek, otthon 1:4 vereséget szenvedtek Hertha Berlin ellen. De a második kör már egészen másról szólt, mert 1:3 győzelmet szereztek Schalke stadionján. Mellesleg, Schalke is elveszítette az első két meccsét, Bayernnel 8:0, majd Bremennel, így a táblázat legalján kuporog 1:11 rettenetes gólaránnyal. Bremen azért tud gólokat szerezni, mivel a játékosai elül aktívan játszanak, csak hátul a védelem sántikál. Ezért van a meccseiben több gól is. Tavaly átlagban 3,3 gól esett a párbajaiban, öszesen 111 gól 34 mérkőzésben. Bremen Bielefeldel már nagyon régóta nem játszott a ligában, az utolsó kölcsönös meccsük baráti találkozó volt 2018- ban, amikor Bremen 2:1 győzött. A bajnokságon 2008/09- ben találkoztak kétszer, ebből 1 dönti és 1 Bremen győzelem született, de ez most nem is fontos.

Fogadni hosszabb idő után a gólokra fogok, több, mint 2 gól esik a meccsben, ha csak kettő, akkor visszafizetik a tétet. A győztesre kockázatos a fogadás, talán csak a döntetlen nélküli tippnek lenne értelme, hiszen az újonc ismét meglepheti a labdarúgás világát és ez a klub is győzhetne esetleg egy apró szerencsével.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 2,0 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.