A-League 2019/2020: Melbourne City – Adelaide Utd., Március 27

Labdarúgás, péntek,  2020,  Március 27, Ausztrália, A-League 2019/2020, 9:30  

Ismét az ausztráliai bajnokságra látogatunk, hiszen nagyon kevés sporteseményre lehetsges fogadni a járvány időszakában a koronavírus miatt. Európában szinte nem is működnek a bajnokságok, szerte a világon csak néhány bajnokság működik. Pénteken találkozik Melbourne otthon Adelaide Utd csapatával. A házigazda a 2. legjobb csapat  a versenyen, 40 pont van a számláján, de ezt már tegnap itt megírtam, így a statisztikai adatokkal már ma nem untatom. Melbourne főleg a hazai környezet előnyéből tud meríteni, azonban manapság a találkozók üres stadionokon játszódnak, így nehéz megmondani, mennyire lesz előny a hazai környezet. Otthon a mérlege 7-2-2.

Egy kicsit írjunk bővebben Adelaide csapatáról, mivel még ezt a csapatot nem mutattam be a kedves sportrajongóknak. Jelenleg a csapat a 7. helyen áll a táblázatban, a számláján 27 pont van és 34:42 gólarány 21 lejátszott mérkőzésből. Idegenben a játékosai nem nagyon szoktak sikeresek lenni, 10 mérkőzésből idegenben a mérlege 3-0-7, mivel 6 veresége az utolsó 7 mérkőzéséből származik idegenben. Adelaide az utolsó tovább jutó helyen ál együtt Western Uniteddel, de Western-nek1 mérkőzéssel kevesebb van lejátszva, és Adelaide idegenben játszik, ez nem nagyon jó kilátás a csapat számára. Szintén a csapat formájasemnem valami kiváló, 4 vereség egymás után, 15 gólt kaptak. De éppen ez miatt a motiváció az oldalán óriási, nagyon nagy szüksége van a pontokra. Ez a tény egy kicsit szűkíti a fogadási lehetőségeinket. Idegenben Adelaide nem játszik jól, ez egyértelmű, de minden megtörténhet.  Ez labdarúgás, születnek meglepetések ebben a sportban.

Ez a mérkőzés mindkét csapat számára nagyon fontos lesz, mivel lassan közeledik az évad vége, a házigazda meg szeretné tartani magának a 2. helyet a táblázatban, míg a vendégek a 6. helyért harcolnak. Mi lehet a találkozó vége, amikor a 2. legjobb támadás a bajnokságon találkozik a 2. legroszabb védelemmel? Az utolsó kölcsönös találkozókban Melbournban Adelaide már 6 alalommal nem szerzett győzelmet egymás után.

A  mi tippünk: Melbourn City győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak