A spanyol Primera Division 8. fordulójának előzetese: Atlético Madrid – Real Madrid – Unibet odds a mérkőzésre

A spanyol Primera Division idei szezonjának első nagy meccse vár ránk vasárnap. A hagyományos madridi riválisok, az Atlético és a Real feszül egymásnak. Nézd meg a mérkőzés előtti elemzést, a várható felállásokat, a gólelőrejelzést és az Unibet fogadóiroda szorzóit.

Az Atlético és a Real összecsapása a spanyol futball hagyományos ünnepe. Ekkor ugyanis különböző stílusú futballista csap össze ugyanabból a városból, hogy megmutassák, valójában ki áll jobban jelenleg.

Bár a Real Madrid a második helyen áll, így enyhe favoritnak számít, mint azt a múltból jól tudjuk, nem szeretik az Atlético elleni párharcokat, és főleg nem hazai pályán. Ezen az estén tehát bármi megtörténhet.

A csapatok formája

De mi a helyzet a két csapat formájával, amelyet a bevezetőben felvázoltunk? Akár az Atléticoról, akár a Real Madridról van szó, olyan csapatokról beszélhetünk, amely a spanyol bajnokság élcsapatai közé tartoznak, és ez ebben a szezonban sincs másképp. A Real a gyenge kezdés után kezdett jól teljesíteni, és mostanra zsinórban négy győzelmet könyvelhetett el.

Az Athletic valamivel rosszabbul áll. Ők 13 ponttal a 4. helyen állnak, és az utolsó öt meccsükön három győzelmet és két döntetlent értek el. Azonban egyik csapat sem kapott még ki ebben a szezonban, és egyértelmű, hogy mindketten szeretnék ezt a továbbiakban is megtartani.

Mbappe nem fog játszani

Ma már szinte biztosra vehető, hogy a Real Madrid sztárja, Kylian Mbappé, aki már lassan kezdőként is bevethető a csapatban, nem játszik az Atlético ellen. A Deportivo Alaves elleni mérkőzésen elszenvedett bicepszsérülése miatt akár három hétre is kidőlt.

Carlo Ancelotti valószínűleg a francia csatár nélkül kénytelen lesz átalakítani a csapat felállását és taktikát igazítani.

Ezzel szemben az Atlético úgy tűnik, teljes létszámmal, többek között a nyáron szerződtetett Julian Alvarezzel kezd.

Unibet odds mérkőzésenként

Az ilyen párharcokban az esélyek mindig kiegyenlítettek, és ez most sincs másképp. Nincs egyértelmű favorit a győzelemre, bár az odds valamivel jobb a Real Madridnak, amelynek győzelmét 2.46-ra árazza az Unibet fogadóiroda.

Az Atlético Madrid győzelmére 2.76-os szorzóval lehet fogadni, és a döntetlen is érdekes, 3.62-es oddsért.

Az oddsok az elemzés megírásának időpontjában aktuálisak.

Az eredményre vonatkozó előrejelzésünk

Kockázatos lenne egy ilyen nehéz mérkőzésen egyértelmű győztesre fogadni. Ezért hajlunk a gólok számára vonatkozó fogadás felé, ahol szerintünk biztosan nem lesz góltűzijáték. Mindkét csapat tökéletesen védekezik és sokat fog taktikázni.

Ezért egy olyan fogadás, hogy két gólnál kevesebb fog esni a párharcban, elég reálisnak tűnik számunkra.

Várható felállások:

Atlético Madrid: Oblak – Riquelme – Mandava – Gimenez – Le Normand – Llorente – Griezmann – Koke – De Paul – Correa – Alvarez

Real Madrid: Courtois – Mendy – Militao – Rudiger – Carvajal – Bellingham – Modric – Tchouameni – Valverde – Vinicius Junior – Rodrygo